icon-1-jim-wit-90
icon-4-jim-wit

Zorgkaart Nederland Top 2022

Op 6 december van 15.00 uur tot 16.30 uur maakt ZorgKaartNederland voor de vierde keer de Top bekend. Dat gebeurt dit jaar met een hybride event.

De ZorgkaartNederland Top is een lijst van de tien best gewaardeerde zorgorganisaties uit één sector, zonder volgorde. Dit jaar stellen we de ZorgkaartNederland Top 2022 samen voor vijf sectoren: verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken.

Samen met Patiëntenfederatie Nederland organiseert Dutch Health Hub een hybride mini-symposium rond het thema ‘Patiënt zoekt passende zorg’. Waar loopt een patiënt in zijn of haar zoektocht naar passende zorg tegenaan? Kan dat ook anders?

Diverse sprekers zullen vanuit verschillende perspectieven hun visie geven op de patient journey en op basis van hun eigen ervaringen in de zorg en in andere sectoren laten zien hoe het ook anders kan.

Het hybride symposium wordt live uitgezonden vanuit Jaarbeurs in Utrecht, met als dagvoorzitter Ruud Koolen, director Dutch Health Hub. Zorgbestuurder en oud-CEO van Jaarbeurs Albert Arp zal een presentatie houden over zijn visie op klantgericht werken. Mariska Koster, longarts die zelf patiënt werd, zal haar ervaringen met de zoektocht naar passende zorg delen vanuit beide perspectieven. En uiteraard praten we je ook bij over de laatste ontwikkelingen rond ZorgkaartNederland.

Tijdens dit symposium maakt de Patiëntenfederatie Nederland ook de ZorgkaartNederland Top 2022 bekend, de 10 best gewaardeerde zorginstellingen in vijf verschillende sectoren. De winnaars van de Top 2022 zijn als speciale gasten uitgenodigd en zij zullen op passende wijze in het zonnetje worden gezet.

    21 november 2022

    Bericht delen

    Inloggen