icon-1-jim-wit-90
icon-4-jim-wit

Become a frontrunner.
Join us at the jim

VOOR WIE IS JIM ER?

JIM is er voor scale-ups, voor start-ups, voor kennisinstituten en onderwijsinstellingen, voor overheden, voor samenwerkingsverbanden… Kortom voor iedereen die in een stimulerende en dynamische omgeving in een open ecosysteem wil samenwerken aan kansrijke initiatieven, nieuwe product-marktcombinaties of innovatieve ideeën op het gebied van de urbane, slimme, gezonde en groene samenleving van de toekomst.

MEETUP – TEAMUP – SCALE-UP

JIM is een open plek die uitnodigt om kennis te delen en over de eigen grenzen heen te kijken. Een stimulerende ruimte waar innovators elkaar kunnen ontmoeten, waar ze in een flexibele en dynamische co-workingspace in teamverband kunnen samenwerken, nieuwe projecten kunnen opstarten en partners, groepen klanten, field professionals en bedrijven actief bij hun programma kunnen betrekken. Zodat ze snel kunnen opschakelen als dat nodig is: MeetUp, TeamUp, Scale-Up.

WAT IS HET UITGANGSPUNT VAN JIM?

Bij JIM draait het vooral om connectiviteit en niet om de fysieke ruimte op zich. Bij JIM denken we liever in activiteitgerelateerde zones en toegevoegde waarde dan in vierkante meters. Natuurlijk faciliteren we personalized working spaces, zijn er flexwerkplekken, demoruimtes en open vergaderlocaties, maar de ruimte is niet het uitgangspunt. Alles draait om het creëren van een omgeving waarin ontmoeting en interactie centraal staan en waarin slimme combinaties van creatie, techniek en business ongehinderd kunnen worden geformeerd. JIM als geboortegrond van nieuwe – commerciële – successen, waar flexibiliteit en modulariteit uitgangspunten zijn, en waarbij de ruimte in dienst staat van de behoefte van de JIM’ers.

WAAROM JIM?

Waarom kiest de Jaarbeurs voor een initiatief als JIM? De Jaarbeurs gelooft dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een duurzame en slimme manier. Want we geloven in een wereld waar we zorgvuldig omgaan met elkaar en onze omgeving. Met JIM willen we nieuwe initiatieven stimuleren zodat we een springplank kunnen blijven voor ondernemers en onderzoekers. We zitten op een ongekend knooppunt van bedrijvigheid met meer dan 2 miljoen bezoekers (Jaarbeurs) en 88 miljoen reizigers (Utrecht CS) per jaar: een ideale context voor de toetsing en ontginning van kennis. Onze faciliteiten bieden een perfect decor waartegen deelnemers hun initiatieven aan het grote publiek kunnen presenteren via conferenties, bijeenkomsten of evenementen.

JIM biedt scale-ups en andere innovators een community om (samen) te werken en een plek om elkaar te ontmoeten.

Inloggen